Cookie information

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies (enten i form af egne cookies og/eller fra tredjeparter).
Læs mere

FavoritFavorit
KurvKurv
0
0,00 kr.
Kreditkort
Menu
Vælg din kategori
Søg efter produkt, brand eller kategori
 

Privatlivspolitik

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle på Soveland.dk og vi prioriterer datasikkerhed og fortrolighed højt. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger Soveland.dk

1.    Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Prosleep Aps
Mosegårdsvej 5
8670 Låsby
CVR nr. 38759906

Hvis du har spørgsmål til Privatlivspolitikken, er du velkommen til at kontakte os på e-mail kundeservice@soveland.dk

2.    Indsamling af personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores kundeklub, deltager i konkurrencer eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, udvalgt leveringsbutik og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse i kundeklub eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi bruger alene din e-mailadresse som led i gennemførelsen af din ordre og til gennemførelse af anmeldelse af de købte produkter. Vil du modtage vores nyhedsbrev eller medlemstilbud, kræver det et særligt samtykke fra dig.
Vi bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Du vil kun blive kontaktet telefonisk, hvis der er problemer med din ordre og/eller med besked om din levering.
Prosleep overfører kun dine persondata til relevante transportører i forbindelse med levering af dine varer. 
Vi opbevarer kun dine persondata i den periode, hvor det er nødvendigt og med de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Perioden afhænger af typen af persondata og af årsagen til, at vi oprindeligt indsamlede dine persondata. Vi gennemgår løbende den periode, vi opbevarer dine data og vurderer vores årsag til at opbevare dine persondata og det juridiske grundlag.

Senest opdateret: 6 september 2023
Emærket
Kreditkort
Pricerunner
Levering
Kundeservice hverdage 8-16
Delbetaling
Fri fragt v/køb over 500,-
Retur
Fuld returret i 90 dage
Anmeldelser
+17.000 anmeldelser Kundetilfredshed
Emærket
Emærket webshop Din sikkerhed